Mendelssohnstraat 21(a), 5011 PA Tilburg

De locatie is voor korte bezoeken/afspraken geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je kunt je melden bij de receptie.

088 - 016 16 16
Vrouw achterkant. Loopt richting ingang. Bord Mendelssohnstraat

  • WIFI
  • Horeca
  • Informatiebalie
  • Openbaar vervoer
  • Oplaadpunt auto
  • Fietsenstalling
  • Overdekte fietsenstalling
  • Rolstoelvriendelijk

Deze locatie staat middenin de wijk Tilburg-Noord en bestaat uit twee gebouwen. Aan de buitenkant hebben de gebouwen een moderne uitstraling, die past bij het jonge karakter van de wijk. Binnen zijn de meeste ruimtes uitgevoerd in frisse kleuren en modern gemeubileerd. In het hoofdgebouw ontvangen we mensen op afspraak voor hun behandeling of begeleiding. Daarnaast organiseert het FACT-team Noord-West hier een inloop. Fameus en Werken en Leren zijn hier eveneens gevestigd.

Het andere gebouw aan de Haydnstraat komt leeg te staan, de toekomstplannen hiervoor zijn in ontwikkeling.

Bereikbaarheid

De locatie is voor korte bezoeken/afspraken geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je kunt je melden bij de receptie.

Openbaar vervoer
Vanaf station Tilburg Centraal neem je stadsbus 1, 5 of 6.

Navigatie
De locatie is goed met de auto te bereiken.

Parkeren
Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor de deur, daar is ook een laadpaal aanwezig voor elektrische auto’s. Daarnaast mag je je auto neerzetten op de parkeerplaatsen bij de flats in de straat. Dit is afgestemd met de omwonenden.

Faciliteiten

De locatie beschikt over een restaurant dat volledig wordt verzorgd door cliënten samen met de medewerkers van Werken en Leren. Het restaurant is geopend voor de lunch en toegankelijk voor iedereen. Daarnaast zijn op de locatie een activiteitenruimte, een inloopruimte, een PMT-zaal en een verschillende vergaderzalen.

Restaurant/werkcafé
Het restaurant wordt door mensen van Werken en Leren bemenst. Het restaurant is tijdens kantooruren toegankelijk voor medewerkers, cliënten en bezoekers. De openingstijden van het restaurant zijn op werkdagen van 12:00 tot 13:00 uur.