Piet Heinstraat 1-3, 5021 VN Tilburg

Bezoekers kunnen zich melden bij de informatiebalie aan de Piet Heinstraat, waar van 8.30 - 17.00 uur iemand aanwezig is.

088 - 016 16 16

  • WIFI
  • Horeca
  • Informatiebalie
  • Openbaar vervoer
  • Oplaadpunt auto
  • Overdekte fietsenstalling
  • Rolstoelvriendelijk

Deze vestigingen van GGz Breburg zijn onderdeel van het Zuiderkwartier in Tilburg, waar ook andere voorzieningen (zoals een wijkcentrum, kinderopvang, bibliotheek en een basisschool) zijn gevestigd. Het Zuiderkwartier ligt in de karakteristieke Zeeheldenbuurt, naast de Gerardus Majellakerk. GGz Breburg huisvest hier een locatie van het Centrum Senioren en enkele behandelteams die mensen ook thuis bezoeken.

Het moderne Centrum Senioren aan de Piet Heinstraat 1 en het karakteristieke Zusterhuis aan De Ruijterstraat maken beide onderdeel uit van de Multi Functionele Accommodatie (MFA) Zuiderkwartier in Tilburg.

Bereikbaarheid

Beide locaties zijn gemakkelijk bereikbaar. Bezoekers kunnen zich melden bij de informatiebalie aan de Piet Heinstraat, waar van 8.30 - 17.00 uur iemand aanwezig is.

Fietsen
Je fiets kun je gratis overdekt parkeren in de fietsenstalling.

Openbaar vervoer
Vanaf het centraal station zijn er 2 mogelijkheden: - Neem stadsbus 8 richting het Laak en stap uit bij de halte Korvelsweg. Vanaf de bushalte is het ongeveer 10 minuten lopen. - Neem stadsbus 11 richting Goirle/Wittendijk en stap uit bij de halte Trouwlaan. Ook dit is ongeveer tien minuten lopen.

Parkeren
In de omgeving van de locatie Piet Heinstraat is door de gemeente een betaald parkeren zone ingesteld. Parkeren kan via een parkeer app (let op juiste zone nummer 51480) of via een kaartje uit de automaat.
Er zijn in onze overdekte parkeergarage 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s. De parkeergarage is bereikbaar vanaf De Ruijterstraat.

Faciliteiten

In het Centrum Senioren (ingang Piet Heinstraat) zijn 20 bedden beschikbaar voor senioren die langdurige zorg nodig hebben. Daarnaast worden cliënten hier uitgenodigd voor behandelafspraken. Er is een restaurant waar bezoekers en cliënten elke dag van 12.00 - 13.30 uur terecht kunnen. In het voormalige Zusterhuis aan De Ruijterstraat huizen het FACT-team en het VIP-team, die mensen tevens thuis bezoeken.