Sweelinckstraat 10, 4904 MA Oosterhout

Sweelinckstraat 10 is goed bereikbaar. De voetgangersingang is duidelijk aangegeven. Let op: Ingang Schubertlaan bij de speeltuin.

088 - 016 16 16
Sweelinckstraat 10 Oosterhout Exterieur Ingang Welkomstbord Speeltuin

  • WIFI
  • Openbaar vervoer
  • Overdekte fietsenstalling
  • Rolstoelvriendelijk

Middenin de rustige, groene wijk Warande vind je onze locatie in Oosterhout. Dit voormalige schoolgebouw uit de jaren ’60 is volledig vernieuwd en vormt de uitvalsbasis voor ons FACT-team en het team Beschermd Wonen, die mensen aan huis bezoeken. Ook de zorggroep Volwassenen is hier gevestigd.

Door de grote ramen en het moderne interieur ademt het gebouw een lichte, opgeruimde sfeer uit. De ruimtes zijn netjes en functioneel ingericht.

Bereikbaarheid

Sweelinckstraat 10 is goed bereikbaar. De voetgangersingang is duidelijk aangegeven.

Let op: Ingang Schubertlaan bij de speeltuin.

Fietsen
Je kunt je fiets kwijt in de overdekte stalling.

Openbaar vervoer
Buslijnen 325, 326 en 327 stoppen op 5 minuten lopen van de Sweelinckstraat. Stap uit bij de halte Burgemeester Holtroplaan. Hier stoppen bussen van en naar Tilburg, Breda, Geertruidenberg en Oosterhout Centrum.

Parkeren
Er is geen eigen parkeerterrein, maar er zijn voldoende gratis parkeerplekken in de wijk. Maak je gebruik van navigatie? Geef dan Schubertlaan in. 

Faciliteiten

De toegang tot het gebouw ligt aan een prachtige, grote tuin. Op de begane grond vind je een ruime ontmoetings-/lunchruimte en een grote, modern ingerichte vergaderruimte. Ook is er een werkplek met pc voor cliënten. De begane grond is rolstoelvriendelijk, hier is ook een invalidentoilet. Op de 1e verdieping vind je het FACT-team en de zorggroep Volwassenen.