Teteringsedijk 3 en 11, 4817 MA Breda

De ingang voor GGz Breburg is op nummer 3 en ingang voor het Mentaal Gezondheidscentrum is op nummer 11. Let op: betaald parkeren in de wijk. Parkeerautomaat staat niet in de buurt van de hoofdingang.

088 - 016 16 16
Teteringsedijk 3-11, Breda Exterieur Ingang

  • WIFI
  • Informatiebalie
  • Openbaar vervoer
  • Fietsenstalling
  • Rolstoelvriendelijk

De locatie Teteringsedijk ligt aan de rand van het Brabantpark, ten oosten van het centrum. Hier bevinden zich de behandelteams van Autisme, ADHD en Bipolair van jeugd en volwassenen.

Mentaal Gezondheidscentrum

Aan de Teteringsedijk is ook het Mentaal Gezondheidscentrum gevestigd. Het Mentaal Gezondheidscentrum bevindt zich in hetzelfde pand maar heeft een eigen ingang, gelegen op het adres Teteringsedijk 11.

Het Mentaal Gezondheidscentrum is te bereiken via:
secretariaatmg@ggzbreburg.nl
088 - 033 41 00

Onderstaande bereikbaarheid en faciliteiten gelden ook voor het Mentaal Gezondheidscentrum.

Bereikbaarheid

Teteringsedijk 3-11 is goed bereikbaar. Beide ingangen, voor zowel GGz Breburg als het Mentaal Gezondheidscentrum, zijn goed aangegeven.

Fietsen
Je kunt je fiets kwijt in de stalling op de parkeerplaats.

Openbaar vervoer
De locatie ligt op 900m van het Centraal Station in Breda, dit is ongeveer 12 minuten lopen. Buslijnen 5, 7 en 8 stoppen op 8 minuten lopen van de Teteringsedijk. Stap uit bij de halte Nassausingel. Buslijnen 5 en 7 stoppen ook bij de halte Sint Ignatiusstraat, dit is tevens 8 minuten lopen van de Teteringsedijk.

Parkeren
Let op: betaald parkeren in de wijk. 

Faciliteiten

De hoofdingang van GGz Breburg is gelegen op Teteringsedijk 3, aan de kant van de Hoge Steenweg. De ingang van het Mentaal Gezondheidcentrum vind je aan de Teteringsedijk 11. Op de begane grond bevindt zich de receptie met een wachtruimte en een grote, modern ingerichte vergaderruimte. De begane grond is rolstoelvriendelijk, bereikbaar via de lift vanuit de parkeergarage, en is er een invalidentoilet aanwezig.