Behandelingen

Bij GGz Breburg bieden we specialistische geestelijke gezondheidszorg. Hier vind je een overzicht van onze meest gegeven behandelingen. Dit helpt je voorbereiden op jouw behandeling en aan naasten uitleggen wat jouw behandeling inhoudt. Welke behandeling(en) je krijgt, bepaal je samen met je behandelaar.

Zo regel je zorg Naar behandelingen
Man en vrouw poseren

Soorten behandeling

Bij GGz Breburg krijg je de hulp die bij je past. Zo licht en kort als mogelijk en intensief en langdurig als dat moet. Hulp bieden we bij voorkeur ambulant op onze locaties of bij jou thuis. Want we geloven dat je het beste herstelt in jouw eigen omgeving. Lukt het (tijdelijk) niet om thuis te wonen of is er sprake van een crisis? Dan is een tijdelijke opname in onze klinieken soms nodig. Samen met jou bekijken we wat nodig is om je te helpen je leven de baas te blijven.

Doelgroep

Wij kijken verder dan een diagnose, wij kijken naar wat jij als mens nodig hebt. Soms is leeftijd van invloed op de hulpvraag of de beste behandelaanpak. Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in diverse leeftijdsgroepen en kunnen dus ook aan jeugd (<24) en senioren (60+) altijd de best beschikbare zorg bieden.

Ik wil hulp, hoe werkt dat?

Wij bieden specialistische ggz bij psychische problemen. Na aanmelding nodigen we je uit voor een verkennend gesprek.

Wat kan ik zelf doen?

Je kunt ook zonder verwijzing al aan de slag met je klachten. Bekijk onze preventieagenda voor ons (gratis) cursusaanbod.