Behandelingen

Bij GGz Breburg bieden we je de meest actuele, bewezen effectieve behandelingen aan. Hier vind je een overzicht van onze meest gegeven behandelingen. Dit helpt je voorbereiden op jouw behandeling en aan naasten uitleggen wat jouw behandeling inhoudt. Welke behandeling(en) je krijgt, bepaal je samen met je behandelaar.

Zo regel je zorg Naar behandelingen
Man en vrouw poseren

Soorten behandeling

Lukt het (tijdelijk) niet om thuis te wonen of is er sprake van een crisis? Dan is opname is onze klinieken soms mogelijk, voor zolang dat nodig is. Bij GGz Breburg bieden we ook ambulante zorg, wat wil zeggen dat je naar ons toe komt voor bijvoorbeeld een gesprek met je behandelaar of een behandeling. Behandeling kan 1-op-1 zijn met jouw behandelaar, maar ook groepsbehandelingen en E-Health (digitale) behandelingen behoren tot het aanbod. Soms kan ook medicatie nodig zijn, of wil je juist preventief actie ondernemen om te voorkomen dat je klachten erger worden. Samen met jou bekijken we wat nodig is om je te helpen je leven de baas te blijven.

Doelgroep

Wij kijken verder dan een diagnose, wij kijken naar wat jij als mens nodig hebt. Soms is leeftijd van invloed op de hulpvraag of de beste behandelaanpak. Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in diverse leeftijdsgroepen en kunnen dus ook aan jeugd (<24) en senioren (60+) altijd de best beschikbare zorg bieden.

Ik wil hulp, hoe werkt dat?

Wij bieden specialistische ggz bij psychiatrische problemen. Na aanmelding nodigen we je uit voor een verkennend gesprek.

Wat kan ik zelf doen?

Je kunt ook zonder verwijzing al aan de slag met je klachten. Bekijk onze preventieagenda voor ons (gratis) cursusaanbod.