Centrum Veerkracht en Stabiliteit

Psychische klachten kunnen je dagelijks functioneren belemmeren. Bij Centrum Veerkracht en Stabiliteit (CVS) bieden we behandeling om hieraan te werken.

Man en vrouw voeren gesprek op bankje in het park

Wat is Veerkracht en Stabiliteit?

Centrum Veerkracht en Stabiliteit biedt behandeling voor psychische klachten, zowel klinisch als deeltijd. De behandeling wordt gegeven in Breda (klinisch en deeltijd) en Tilburg (deeltijd).

Type
Ambulant, Klinisch, 1-op-1
Leeftijd
18 jaar en ouder
Behandelingsduur
Meerdere weken, Een maand, Meerdere maanden
Frequentie
24-uurs-zorg, Meerdere keren per week
Betalende partij
Zorgverzekering
Soort GGZ
Expertiseteam

Hoe werkt Veerkracht en Stabiliteit?

Bij Centrum voor Veerkracht en Stabiliteit bieden we zowel klinische behandeling (in Breda) als deeltijdbehandeling (in Breda en Tilburg).  Klinische behandelingen duren gemiddeld 2 tot 4 weken, met als doel dat je weer verder kunt in het dagelijks leven. We bieden individuele en groepstherapie, praktische en oplossingsgerichte zorg, en stimuleren eigen regie. Opname is vrijwillig en je hebt toegang tot de open afdeling.

We proberen zoveel mogelijk aan te sluiten bij wat jij en je omgeving op dat moment nodig hebben. ‘Verder kunnen in het dagelijks leven’ betekent dat je inzicht hebt in wat helpend is voor jouw herstel. Bijvoorbeeld:

  • Handvatten die je helpen omgaan met je psychische klachten

  • Leren hoe je goed voor jezelf kan zorgen

  • Een duidelijker beeld schetsen van je wensen en verwachtingen

Folders
Folders
Folders
Folders
Folders

Folder

Meer informatie over Veerkracht en Stabiliteit.

Veelgestelde vragen

Ik wil hulp, hoe werkt dat?

Wij bieden specialistische ggz bij lichte tot complexe psychiatrische problemen. Na een verwijzing nodigen we je uit voor een verkennend gesprek.

Wat kan ik zelf doen?

Je kunt ook zonder verwijzing al aan de slag met je klachten. Bekijk onze preventieagenda voor ons (gratis) cursusaanbod.