Wat kan ik online regelen?

Wij vinden het belangrijk dat jij eigen regie hebt over jouw behandeling bij GGz Breburg. Jij kiest zelf op welke manier dat het beste past bij jou en je behandeling.

Man en vrouw poseren

Wanneer er voor of tijdens jouw verkennend gesprek is afgesproken dat je in zorg komt bij GGz Breburg, dan krijg je van ons een uitnodiging voor het cliëntenportaal. Wij maken hiervoor gebruik van het programma Minddistrict.

Mijn GGz Breburg

Je kunt gemakkelijk inloggen op het cliëntenportaal via Mijn GGz Breburg. Deze knop zie je ook rechts bovenin op deze website staan. Je hebt daarmee toegang tot:

1. Online zelfhulpmodules
Via het cliëntenportaal kun je gebruik maken van diverse zelfhulpmodules, zoals het bijhouden van een online dagboek of modules over het verbeteren van je leefstijl (gezonder eten, stress, beweging, e.d.). Je kunt hiermee zelf aan de slag, waar je maar wilt en 24 uur per dag. 

2. Online behandelmodules
Nadat je een intakegesprek hebt gehad, weten we wie jouw behandelaar bij GGz Breburg is. Deze persoon wordt ook gekoppeld aan jouw cliëntenportaal. Voordeel daarvan is dat je behandelaar online behandelmodules voor jou kan klaarzetten. Deze modules kunnen een goede aanvulling zijn op de gesprekken met je behandelaar. 

3. Inzage in jouw dossier
Ben je 16 jaar of ouder, dan heb je inzage in jouw dossier. Wanneer je behandelaar informatie definitief heeft gemaakt, kun je die terugvinden. Denk aan:

  • Persoonlijke gegevens, zoals naam, adres en verzekeringsgegevens

  • Documenten, zoals crisissignaleringsplan, behandelplan en intakeverslag

  • Behandelgegevens, zoals rapportage behandelplan, ROM-resultaten, afspraken en verrichtingen

  • Medicatie (indien van toepassing)

4. Chatten met je behandelaar
In het cliëntenportaal is het mogelijk om een chat te starten met je behandelaar. Heb je een korte vraag, dan kun je deze gemakkelijk stellen. 

5. Vragenlijsten invullen
Vóór, tijdens en aan het eind van je behandeling vragen we je om ROM-vragenlijsten in te vullen. Je kunt er zelf voor kiezen om deze in te vullen via het cliëntenportaal. Op deze plek heb je ook altijd inzage in je resultaten van eerder ingevulde vragenlijsten. 

Vrouw belt
Vrouw belt
Vrouw belt
Vrouw belt
Vrouw belt

Hulp nodig?

Ga naar de helpdesk pagina of stuur een mail naar de cliëntenhelpdesk.

Veelgestelde vragen over online regelen