Chill, je moet al zoveel |10, 17 en 24 juli | Breda

Heb jij piekerproblemen en kom je er niet meer uit? Doe dan mee met de mini-zomercursus voor jongvolwassenen van 16-25 jaar. In 3 bijeenkomsten leer jij te stoppen met piekeren en ben je een stuk relaxter. 

10 juli 2024

De meeste mensen piekeren wel eens, over werk, een afspraak waar je tegenop ziet, keuzestress, een feestje, FOMO.... Het kost je veel tijd en energie en het vervelendste is dat piekeren geen oplossing biedt. Het kan juist klachten geven zoals stress, angst en somberheid. 

Wat is het? 

'Chill, je moet al zoveel' is een groepscursus voor jongvolwassenen tussen 16 en 25 jaar oud. In 3 bijeenkomsten leer je hoe je het piekeren achter je kan laten. We oefenen met technieken om het piekeren te stoppen en om niet-helpende gedachten over alledaagse gebeurtenissen te vervangen door fijnere gedachten, waardoor je je een stuk relaxter voelt.

Data

10, 17 en 24 juli 2024
Op woensdagmiddagen van 15:30 tot 17:00 uur.

Locatie

Tejo-huis Breda, Vierwindenstraat 16 in Breda.

Kosten 

Alle preventieve ondersteuning van het Mentaal Gezondheidscentrum wordt door de gemeentes gesubsidieerd en is voor deelnemers kosteloos. Wil je weten of jouw gemeente de training van jouw keuze vergoedt? Neem dan contact met ons op via  preventie@ggzbreburg.nl

Kennismaking

Voor de start van de cursus heb je een kennismakingsgesprek met de preventietrainer. Daarin krijg je informatie over de cursus en kun je vragen stellen. Samen met jou bekijken we of de cursus goed aansluit bij jouw wensen en verwachtingen. 

Aanmelden

Het is fijn als je je van tevoren aanmeldt, dan weten we wie er komt. Je kunt je direct aanmelden bij mij, Lizette, via l.ekkel@ggzbreburg.nl