Grip en Glans voor 60+

Hoe krijg je weer grip op je leven zodat het weer gaat glanzen? Welke doelen wil je nog behalen? In deze cursus ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om je tijd prettiger in te vullen.

27 mei 2024
Man met kind. Spelen met bal bij tafeltennistafel. Kind kruipt op tafel

Als je ouder wordt, verandert je situatie. Sommige veranderingen zijn prettig, zoals het krijgen van kleinkinderen en het hebben van meer tijd. Andere veranderingen zijn minder prettig, zoals de achteruitgang van gezondheid, het wegvallen van een vaste dagindeling, of verlies van dierbaren. Met deze cursus vind je ondersteuning in het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om je tijd prettiger in te vullen en leer je hoe je zelf meer glans kunt brengen in je leven. 

Start 

27 mei 2024 (vervolg op 3, 10, 17, 24 juni en 1 juli)

Tijd: 9.30 - 11.30 uur
 

Kennismaking

Voor de start van de cursus heb je een kennismakingsgesprek met de preventietrainer. Daarin krijg je informatie over de cursus en kun je vragen stellen. Samen met jou bekijken we of de cursus goed aansluit bij jouw wensen en verwachtingen.

Kosten

Alle preventieve ondersteuning van het Mentaal Gezondheidscentrum wordt door de gemeentes gesubsidieerd en is voor deelnemers kosteloos. Wil je weten of jouw gemeente de training van jouw keuze vergoedt? Neem dan contact met ons op via  preventie@ggzbreburg.nl

Voor het cursusmateriaal van deze cursus vragen we een bijdrage van €15,-.

Locatie

Teteringsedijk 11 in Breda 

Aanmelden

Heb je nog vragen? Of wil je je aanmelden? Neem gerust contact met Lenny Heuver via l.heuver@ggzbreburg.nl