KOPP/KOV doe-praatgroep 8 - 12 jaar | START 31 oktober | Breda

Ouders zijn voor kinderen de belangrijkste personen in hun leven. Een kind bij wie één of beide ouders psychische- en/of verslavingsproblemen heeft, merkt hier altijd iets van. Sommige kinderen ontgaat niets, hoe jong ze ook zijn. Deze cursus is speciaal voor deze kinderen en geeft hen een steuntje in de rug.

31 oktober 2024
2 kinderen bij tafeltennistafel. Beetje serieus

Je kind een gelukkige jeugd geven; dat wil je als ouder. Maar opvoeden valt niet altijd mee. Zeker als jezelf niet lekker in je vel zit. Daarom bieden we jouw kind(eren) graag een extra steuntje in de rug. In deze cursus praten we over thuis en gaan we op actieve en speelse wijze in op thema’s zoals omgaan met emoties, mensen die je kunnen steunen en wat het betekent als je ouder psychische klachten heeft (psycho-educatie). 

Wanneer

Start: donderdag 31 oktober 2024 van 16:00 tot 17:15 uur

Vervolgdata: 07-11, 21-11, 28-11, 12-12, 09-01-2025, 16-01-2025

Waar

Doelen 36 in Princenhage, Breda 

Kosten

Alle preventieve ondersteuning van het Mentaal Gezondheidscentrum wordt door de gemeentes gesubsidieerd en is voor deelnemers kosteloos. Wil je weten of jouw gemeente de training van jouw keuze vergoedt? Neem dan contact met ons op via preventie@ggzbreburg.nl.

Aanmelden 

Je kunt je aanmelden via preventie@ggzbreburg.nl
Voordat de training begint, maken we graag kennis met jou. Je kunt dan al je vragen stellen en kijken of deze training bij je past