KOPP/KOV doe-praatgroep 8 - 12 jaar | START 4 november | Tilburg

Ouders zijn voor kinderen de belangrijkste personen in hun leven. Een kind bij wie één of beide ouders psychische- en/of verslavingsproblemen heeft, merkt hier altijd iets van. Sommige kinderen ontgaat niets, hoe jong ze ook zijn. Deze cursus is speciaal voor deze kinderen en geeft hen een steuntje in de rug.

4 november 2024
2 kinderen bij tafeltennistafel.

Je kind een gelukkige jeugd geven; dat wil je als ouder. Maar opvoeden valt niet altijd mee. Zeker als jezelf niet lekker in je vel zit. Daarom bieden we jouw kind(eren) graag een extra steuntje in de rug. In deze cursus praten we over thuis en gaan we op actieve en speelse wijze in op thema’s zoals omgaan met emoties, mensen die je kunnen steunen en wat het betekent als je ouder psychische klachten heeft (psycho-educatie). 

Wanneer

Start: maandag 4 november 2024 van 16:00 tot 17:15 uur

De cursus is wekelijks en loopt door t/m 16 december. 

Waar

Lage Witsiebaan 2b in Tilburg

Kosten

Alle preventieve ondersteuning van het Mentaal Gezondheidscentrum wordt door de gemeentes gesubsidieerd en is voor deelnemers kosteloos. Wil je weten of jouw gemeente de training van jouw keuze vergoedt? Neem dan contact met ons op via preventie@ggzbreburg.nl.

Aanmelden 

Je kunt je aanmelden via preventie@ggzbreburg.nl
Voordat de training begint, maken we graag kennis met jou. Je kunt dan al je vragen stellen en kijken of deze training bij je past