KOPP/KOV (Jong)volwassenen

Met deze cursus krijg je meer inzicht in de relatie tussen jouw opgroeisituatie en de problemen waar je nu als volwassene tegen aanloopt.

17 september 2024
Man vertelt verhaal. Hij zit op stoel

Ben je opgegroeid in een gezin met een ouder met psychische en/of verslavingsproblemen? Dat kun je daar ook nog in je volwassen leven hinder van ondervinden. Waarom loop je steeds tegen dezelfde dingen aan? Hoe zorg je goed voor jezelf en de ander? Met deze cursus krijg je meer inzicht in de relatie tussen jouw opgroeisituatie en de problemen waar je nu als volwassene tegen aanloopt.

Start

Dinsdag 17 september 2024 (7 wekelijkse bijeenkomsten)

Tijd: 19.00 tot 20.30 uur

Locatie

Jan Wierhof 14 Tilburg ( locatie Novadic Kentron)  

Kosten

Alle preventieve ondersteuning van het Mentaal Gezondheidscentrum wordt door de gemeentes gesubsidieerd en is voor deelnemers kosteloos. Wil je weten of jouw gemeente de training van jouw keuze vergoedt? Neem dan contact met ons op via  preventie@ggzbreburg.nl

Kennismaking

Voor de start van de cursus heb je een kennismakingsgesprek met de preventietrainer. Daarin krijg je informatie over de cursus en kun je vragen stellen. Samen met jou bekijken we of de cursus goed aansluit bij jouw wensen en verwachtingen. 

Aanmelden

Heb je nog vragen? Of wil je je aanmelden? Neem contact op met  Tamara van Haperen via t.vanhaperen@ggzbreburg.nl of bel 06-13850191.

Folders
Folders
Folders
Folders
Folders

Folder cursus

Meer informatie en aanmelden? Neem contact op met Tamara van Haperen via t.vanhaperen@ggzbreburg.nl of bel 06-13850191.