Zomercursus KOPP/KOV jongvolwassenen | 8, 9 en 10 juli

In deze driedaagse training krijg je meer inzicht in de relatie tussen jouw opgroeisituatie en de problemen waar je nu als jongvolwassene tegen aanloopt.

8 juli 2024
Vrouw buiten bij receptie GGz Breburg

Ben je opgegroeid in een gezin met een ouder met psychische en/of verslavingsproblemen? Dat kun je daar ook nog in je volwassen leven hinder van ondervinden. Waarom loop je steeds tegen dezelfde dingen aan? Hoe zorg je goed voor jezelf? Met deze cursus krijg je meer inzicht in de relatie tussen jouw opgroeisituatie en de problemen waar je nu als volwassene tegen aanloopt.

Wanneer

8, 9 en 10 juli 2024

Tijd

van 9.30  tot 12.30 uur

Kosten

Alle preventieve ondersteuning van het Mentaal Gezondheidscentrum wordt door de gemeentes gesubsidieerd en is voor deelnemers kosteloos. Wil je weten of jouw gemeente de training van jouw keuze vergoedt? Neem dan contact met ons op via preventie@ggzbreburg.nl.

Kennismaking

Voor de start van de cursus heb je een kennismakingsgesprek met de preventietrainer. Daarin krijg je informatie over de cursus en kun je vragen stellen. Samen met jou bekijken we of de cursus goed aansluit bij jouw wensen en verwachtingen. 

Locatie

Teteringsedijk 11, Breda

Aanmelden 

Meer informatie en aanmelden? Neem contact op met Lizette Ekkel via l.ekkel@ggzbreburg.nl

 

Folders
Folders
Folders
Folders
Folders

Bekijk de folder

Meer informatie en aanmelden? Neem contact op met Lisette Ekkel via l.ekkel@ggzbreburg.nl