Bastionstraat 1, 4817 LD Breda

De ingang bevindt zich aan de Bastionstraat, het parkeerterrein is tevens via de Bastionstraat te bereiken. Bezoekers kunnen zich melden bij de informatiebalie.

088 - 016 16 16
Bastionstraat 1 Breda Exterieur Ingang Buiten (1)

  • WIFI
  • Informatiebalie
  • Openbaar vervoer
  • Overdekte fietsenstalling
  • Ambulante zorg

Deze karakteristieke locatie ligt in een rustige woonwijk, vlakbij het centrum en station van Breda.

Vanuit het voormalige schoolgebouw werken onze teams voor ART, FACT Breda Centrum, Zuid en Noord en Werken & Leren. Het is de uitvalsbasis voor het FACT-team en het team Beschermd Wonen, die mensen aan huis bezoeken. Op de begane grond bevindt een ontmoetingsruimte waar bezoekers op werkdagen terecht kunnen voor koffie en lunch.

De sfeer op deze locatie is huiselijk, de ruimtes zijn uitgerust met alle benodigde faciliteiten om te kunnen werken. Er is volop bedrijvigheid door de aanloop van allerlei bezoekers. 

Bereikbaarheid

De ingang bevindt zich aan de Bastionstraat, het parkeerterrein is tevens via de Bastionstraat te bereiken. Bezoekers kunnen zich melden bij de infobalie.

Fietsen
Je fiets kun je gratis overdekt parkeren in de fietsenstalling.

Openbaar vervoer
Het station van Breda ligt op 20 minuten lopen. De dichtstbijzijnde bushaltes liggen op 5 minuten loopafstand. De lijnen 5, 7 en 8 rijden elke 10 minuten van en naar het station.

Navigatie
De locatie is goed met de auto te bereiken via de Loopschansstraat en de Bastionstraat. Let wel op: voor beide straten geldt eenrichtingsverkeer.

Parkeren
Het is betaald parkeren in de omliggende wijk. 

Faciliteiten

Er is een receptie waar bezoekers zich kunnen melden en een coffee corner waar zij gratis gebruik van kunnen maken tijdens het wachten. Ook is er een inloop voor cliënten van het FACT-Team. Er is een stoeltjeslift aanwezig, maar de bovenverdieping is niet geheel rolstoelvriendelijk.

Ontmoetingsruimte/werkcafé
Het werkcafé is tijdens kantooruren toegankelijk voor medewerkers en cliënten. Hier kan men naast de lunch en koffie ook informeel overleggen.

De openingstijden van de restauratieve voorzieningen zijn van 12:00 tot 13:30 uur.