Heuvelstraat 33, 5101 TB Dongen

De toegang tot het terrein is vrij, er is geen slagboom aanwezig. Er is een duidelijke entree met bewegwijzering, iedere afdeling heeft een eigen ingang.

088 - 016 16 16
Heuvelstraat 33 Dongen Exterieur Ingang

  • WIFI
  • Horeca
  • Informatiebalie
  • Openbaar vervoer
  • Oplaadpunt auto
  • Overdekte fietsenstalling
  • Rolstoelvriendelijk

Deze locatie ligt in een woonwijk aan de rand van Dongen. Vroeger boden de broeders hier opvang aan allerlei mensen; een aantal oorspronkelijke gebouwen uit die tijd staat er nog. Tegenwoordig biedt dit ruim opgezette terrein huisvesting aan volwassenen en senioren, die hier tevens behandeling en begeleiding krijgen.

Woningen cliënten

Alle bewoners hebben een eigen zit-/slaapkamer en kunnen daarnaast gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte op de afdeling dan wel huizen. Iedere afdeling/huis heeft eigen, authentieke uitstraling.

Bereikbaarheid

De toegang tot het terrein is vrij, er is geen slagboom aanwezig. Er is een duidelijke entree met bewegwijzering, iedere afdeling heeft een eigen ingang.

Fietsen
Je kunt je fiets kwijt in verschillende overdekte stallingen op het terrein.

Openbaar vervoer
Er zijn bushaltes aan de Middellaan en de Tramstraat, waar de volgende bussen stoppen: · Lijn 328 · Lijn 327 · Buurtbus 298.

Parkeren
Het terrein is goed bereikbaar met de auto, er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Faciliteiten

Op het terrein aan de Heuvelstraat wonen volwassenen en senioren op het niveau van zelfstandigheid dat zij aankunnen. Voor wie dat nodig heeft is er een besloten afdeling met een eigen binnentuin. Op het terrein zijn een huisarts, apotheek en fysiotherapeut gevestigd. Er is ook een restaurant ('t Trefpunt, Heuvelstraat 35), een groentekas en een activiteitenruimte met computers.

Restaurant 't Trefpunt
De openingstijden zijn van 08:30 tot 22:00 uur.
Het lunchbuffet is geopend van 11:30 tot 13:30 uur.