Kasteellaan 6, 5141 BM Waalwijk

Deze voormalige verpleegstersflat naast het Elisabeth-Twee Steden ziekenhuis Waalwijk is in 1993 verbouwd tot GGz-gebouw. De locatie ligt aan de rand van de woonwijk Besoijen en is geschakeld met het ziekenhuis.

088 - 016 16 16

  • WIFI
  • Informatiebalie
  • Openbaar vervoer
  • Oplaadpunt auto
  • Fietsenstalling
  • Rolstoelvriendelijk

Deze voormalige verpleegstersflat naast het Elisabeth-Twee Steden ziekenhuis Waalwijk is in 1993 verbouwd tot GGz-gebouw. De locatie ligt aan de rand van de woonwijk Besoijen en is geschakeld met het ziekenhuis. Wij behandelen hier volwassenen en senioren met angst-, stemmings- en persoonlijkheidsstoornissen. Ook is de Kasteellaan de uitvalsbasis van het FACT-team Waalwijk, dat cliënten thuis behandelt.

Deze voormalige verpleegstersflat ademt sinds de renovatie een frisse, warm-zakelijke sfeer uit. De behandelruimtes zijn keurig en functioneel ingericht.

Mentaal Gezondheidscentrum

Aan de Kasteellaan is ook het Mentaal Gezondheidscentrum gevestigd. 

Het Mentaal Gezondheidscentrum is te bereiken via:
secretariaatmg@ggzbreburg.nl
088 01- 68 001

Onderstaande bereikbaarheid en faciliteiten gelden ook voor het Mentaal Gezondheidscentrum.

Bereikbaarheid

Fietsen
Je kunt je fiets kwijt in de overdekte stalling.

Openbaar vervoer
De locatie is bereikbaar via: · buurtbus 234 · buurtbus 206 · bus 136

Parkeren
De Kasteellaan is goed bereikbaar met de auto. Er is geen eigen parkeerterrein, maar er zijn voldoende gratis parkeerplekken in de wijk.

Faciliteiten

Op de begane grond vind je naast de receptie diverse kleine zithoeken waar je kunt wachten en lezen. Er is ook een werkplek met een computer. Het gebouw is rolstoelvriendelijk, er is een invalidentoilet beneden en er zijn 2 liften aanwezig. Naast de behandelkamers zijn er ook ruimtes voor muziektherapie, ontspanning en fysiotherapie. De SHL prikpost (voor bloedafname) is toegankelijk voor iedereen.