Pastoor Binckstraat 80, 4871 EJ Etten-Leur

Het terrein is vrij toegankelijk, er is geen slagboom. Iedere afdeling heeft een eigen ingang, alle appartementen hebben een eigen adres. Omdat er geen centrale receptie is, raden we je aan om vooraf na te vragen bij welke ingang je moet zijn.

088 - 016 16 16
Pastoor Binckstraat 80 Etten-Leur Interieur Ingang Hal Beneden Trap

  • Horeca
  • Openbaar vervoer
  • Fietsenstalling
  • Rolstoelvriendelijk
  • Klinieken

Pastoor Binckstraat 80 is het hoofdadres van deze locatie. Hier vind je ook onze andere locaties: Pastoor Binckstraat 15-33, Pastoor Binckstraat 2-24, Lichttorenhoofd 21-23 en de Vijfhuizenweg 5.

Op dit GGz-terrein in de dorpskern van het voormalige Leur worden verschillende vormen van zorg geboden. Het Centrum voor Senioren en het Centrum ART bieden hier intensieve behandeling en er zijn appartementen (met 24-uurszorg als optie) voor ongeveer 89 cliënten. Daarnaast heeft het Centrum Werken & Leren hier activiteiten. Het groene terrein in Etten-Leur kent een lange historie, die begint bij het Anthonius gebouw dat in 1902 in gebruik werd genomen. In de loop der jaren is het terrein steeds verder uitgebreid en gemoderniseerd. Ook nu blijft die ontwikkeling gaande, een groot deel van het terrein is verkocht. Hier wordt de komende jaren een nieuwe wijk gebouwd. Voor de voorzieningen die we houden is nieuwbouw gepland. 

Bereikbaarheid

Het terrein is vrij toegankelijk, er is geen slagboom. Iedere afdeling heeft een eigen ingang, alle appartementen hebben een eigen adres. Omdat er geen centrale receptie is, raden we je aan om vooraf na te vragen bij welke ingang je moet zijn.

Openbaar vervoer

  • Neem op het NS-station van Breda buslijn 316 richting Etten-Leur en stap uit bij halte Vijfhuizenweg (reistijd 27 minuten)

  • Neem op het NS-station van Etten-Leur buslijn 316 richting Breda en stap uit bij halte Vijfhuizenweg (reistijd 20 minuten)

  • Je kunt ook op het NS-station van Etten-Leur lijn 215 richting Etten-Leur nemen en uitstappen bij halte Lange Brugstraat (reistijd 20 minuten)

Navigatie
De locatie is goed met de auto te bereiken met behulp van een navigatiesysteem. Wij adviseren je om te parkeren in de Begijnstraat. Voer als bestemmingsadres in: Begijnstraat 11, Etten-Leur of postcode 4871 EH, Etten-Leur.

Parkeren
Er is ruime, gratis parkeergelegenheid op het terrein. 

Faciliteiten

Het terrein ligt in een woonwijk, op loopafstand van een winkelcentrum en het openbaar vervoer. Op het terrein is een huisarts gevestigd en er zijn verschillende ontmoetingsplaatsen voor cliënten, naasten en medewerkers, zoals een kapel, restaurant de Brande en het Binnenhof. Ook zijn er gespreksruimtes en behandelkamers.
Alle appartementen hebben een eigen zit- en slaapkamer, daarnaast is er een gemeenschappelijke ruimte. In de toekomst willen we appartementen realiseren die ook eigen sanitair en een keukenblok hebben.

Restaurant "De Nieuwe Brande"
De openingstijden zijn van 08:30 uur tot 17:00 uur.
Het lunchbuffet is geopend van 11:30 uur tot 13:30 uur.