Poolseweg 190, 4818 CG Breda

De locatie heeft een centrale hoofdingang, grenzend aan de parkeerplaats. Bezoekers kunnen zich melden bij de receptie.

088 - 016 16 16
Poolseweg 190 Breda Exterieur Ingang

  • WIFI
  • Horeca
  • Informatiebalie
  • Openbaar vervoer
  • Oplaadpunt auto
  • Fietsenstalling
  • Rolstoelvriendelijk
  • Ambulante zorg
  • Klinieken

Op onze locatie aan de Poolseweg, nabij het Amphia Ziekenhuis Molengracht in Breda-Zuid, bieden wij psychiatrische zorg aan jeugd en volwassenen. Je kunt hier worden uitgenodigd voor een behandelafspraak of tijdelijk worden opgenomen in de kliniek. Het lichte, transparante pand is sinds 2011 in gebruik en ligt aan de rand van de kindvriendelijke wijk Sportpark, tegenover een middelbare school. In hetzelfde pand huist ook De Kei, een school voor speciaal middelbaar onderwijs. Hierdoor kunnen we een gezamenlijk onderwijszorgarrangement aanbieden.

Het lichte, open en transparante gebouw is vooral ingericht naar de behoeftes van jongeren en hun ouders. Het pand ademt een warme sfeer uit, de vriendelijke ruimtes zijn met aandacht ingericht. 

Bereikbaarheid

De locatie heeft een centrale hoofdingang, grenzend aan de parkeerplaats. Bezoekers kunnen zich melden bij de receptie. De zij- en achteringang zijn alleen toegankelijk voor medewerkers.

Fietsen
Je kunt je fiets parkeren op het parkeerterrein naast de hoofdingang. Er is geen overdekte of afsluitbare fietsenstalling.

Openbaar vervoer
De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem op station Breda de stadsbus Veolia 1 richting Nieuw Wolfslaar. De bus stopt recht voor de deur, halte Poolseweg (na de halte Amphia Ziekenhuis Molengracht).

Navigatie
Als je gebruik maakt van een navigatiesysteem, voer dan het adres ‘Korte Raamstraat’ in. Rijd ongeveer 200 meter door en aan de linkerzijde (vlak voor de bussluis) vind je het parkeerterrein. Buiten werktijden kun je de parkeerplaats ook oprijden, echter heb je dan een uitrijmunt nodig om het parkeerterrein te verlaten.

Parkeren
Bij het gebouw is gratis parkeergelegenheid. Er is een slagboom aanwezig die tijdens de openingstijden automatisch opent. Daarbuiten kun je aanbellen, waarna de receptie de slagboom voor je opent. De parkeerruimte is beperkt, maar je mag ook parkeren op het terrein van de scholengemeenschap aan de overkant. Voer dan 'Poolseweg' in op je navigatiesysteem.

Restaurant/werkcafé

Het werkcafé is tijdens kantooruren toegankelijk voor medewerkers en cliënten. Hier kan men naast de lunch en koffie ook informeel overleggen.