Fred Pijls wordt nieuwe bestuurder GGz Breburg

Op 23 september start Fred Pijls als nieuwe bestuurder bij GGz Breburg. Fred heeft in de afgelopen 11 jaar als bestuurder gewerkt bij GGZ Oost Brabant.

4 juni 2024
Vlaggen GGz Breburg

Fred Pijls woont in Noord-Limburg en is zeer actief in de judo sport. Met zijn economische achtergrond heeft hij samen met (zorg)professionals, leiders, leden van de adviesraden en samenwerkingspartners vorm en inhoud gegeven aan een succesvolle transformatie van GGZ Oost Brabant. Dat betreft zowel de zorginhoudelijke ontwikkeling, netwerk samenwerking en een financieel robuust fundament. 

Met deze kennis en ervaring gaat Fred een belangrijke rol van betekenis geven aan de doorontwikkeling van GGz Breburg. Uit de gesprekken die Fred heeft gehad met de raad van toezicht, raad van bestuur, enkele leidinggevenden en leden van de adviesraden, is zijn persoonlijke boodschap: 

‘De eerste indruk die ik heb, is dat er vooral behoefte is aan stevig verankeren! Dat geldt zowel voor de zorginhoudelijk ingezette koers alsook de bedrijfsvoering met al zijn uitdagingen. Mijn ervaring is dat er altijd een kern in de organisatie is, die de energie geeft om dat te bereiken. De weg waarlangs is klare taal spreken, het elke dag beter doen, elkaar stimuleren en aanspreken, de verbinding blijven houden en successen vieren. Dit is ook mijn stijl van leiding geven en ik zie ernaar uit om daar ook in GGz Breburg mee aan de slag te gaan.’