Pers en Media

Voor perscontact en mediavragen kun je contact opnemen met de afdeling communicatie. Op deze pagina vind je ook onze beeldmerken, logo’s en standaard teksten over de organisatie.

Man en twee vrouwen poseren

Perscontact en mediavragen

Neem per e-mail contact op met onze afdeling communicatie via: communicatie@ggzbreburg.nl.

Over GGz Breburg

Het is mogelijk om onderstaande standaard teksten over GGz Breburg te gebruiken in pers en media:

Korte versie

GGz Breburg is een specialistische ggz-zorgaanbieder in de regio Midden- en West-Brabant. Jaarlijks helpt GGz Breburg circa 11.000 cliënten met vaak zeer complexe psychische problematiek ‘het leven de baas te blijven’. We staan dichtbij de cliënt en zijn naasten om op tijd de juiste zorg te bieden. Die zorg verlenen we samen met onze ruim 1900 medewerkers, 250+ vrijwilligers, onze ketenpartners, verwijzers, maar vooral samen met de cliënt. Omdat we samen het sterkst staan in mentale gezondheid.

Lange versie

GGz Breburg is een specialistische ggz-zorgaanbieder voor complexe psychische problematiek in de regio Midden- en West-Brabant. De cliënt staat bij ons centraal – niet de ziekte of aandoening. Behandeling bij GGz Breburg is altijd afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de cliënt. Daarom nemen behandelaar en cliënt samen regie richting herstel.

Jaarlijks biedt GGz Breburg zorg aan circa 11.000 cliënten. Iedereen die een beroep op ons doet, moet kunnen rekenen op onze aandacht en deskundigheid. We staan daarom dichtbij de cliënt en zijn naasten om op tijd de juiste zorg te bieden. Dit doen we samen met onze ruim 1900 medewerkers, circa 250 vrijwilligers, onze ketenpartners, verwijzers, maar vooral samen met de cliënt. Omdat we samen het sterkst staan in mentale gezondheid.