Verder na verlies

De eerste periode na overlijden is vaak emotioneel en hectisch. Vaak ervaren mensen pas het echte gemis in de periode na de begrafenis of crematie. Het leven van mensen in de omgeving gaat door, terwijl het gemis van een naaste naar voren komt op de kleinste momenten. Iedereen verwerkt dit op zijn of haar eigen manier.

21 februari 2024
2 vrouwen in gesprek. 1 voorkant. 1 achterkant

Inhoud van de gespreksgroep

Tijdens zes bijeenkomsten van de rouwverwerkingsgroep gaan we in gesprek over het overlijden, bijkomende emoties en herinneringen. Er worden praktische handvatten geboden hoe om te kunnen gaan met het rouwproces en er is veel ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen. Dit met als doel om uiteindelijk op een nieuwe manier weer vooruit te kunnen kijken.

Kennismaking

Voor de start van de cursus heb je een kennismakingsgesprek met de preventietrainer. Daarin krijg je informatie over de cursus en kun je vragen stellen. Samen met jou bekijken we of de cursus goed aansluit bij jouw wensen en verwachtingen. 

Kosten

Alle preventieve ondersteuning van het Mentaal Gezondheidscentrum wordt door de gemeentes gesubsidieerd en is voor deelnemers kosteloos. 

Locatie

Teteringsedijk 11 in Breda

Aanmelden

Heb je vragen of wil je je aanmelden?

Neem contact op met Aniëlka Stolarz via a.stolarz@ggzbreburg.nl of 06-10676530.

Of neem contact op met Lenny Heuver via l.heuver@ggzbreburg.nl of 06-20138681.

Folders
Folders
Folders
Folders
Folders

Folder

Aanmelden kan ook via preventie@ggzbreburg.nl